Bel voor een afspraak 0624712315

 

Behandelingen

Cavitatie

 

De ultrasone cavitatie behandeling is het alternatief voor liposuctie.

 

De behandeling bestaat uit meerdere onderdelen om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

 

Het eerste deel bestaat uit het afbreken van de vetcellen met de ultrasound geluidsgolven. Deze geluidsgolven zijn zo hoog dat ze tot in de cellen reiken en deze definitief verwijderen.

 

Als de cellen zijn vernietigd vindt er lipolyse monopolair radiofrequentie plaats. Dit zorgt er voor dat de afgebroken cellen zacht worden en via de lymfebanen het lichaam verlaten. Dit is dus een geheel natuurlijk traject.

 

Hierna wordt de huid met de tripolair radiofrequentie verstevigd. Door de warmte van dit apparaat wordt het weefsel verwarmd en stimuleert de fibroblasten om collageen aan te maken. Collageen zorgt ervoor dat de huid strakker wordt.

Naar mate de leeftijd vordert neemt de collageen af waardoor de huid verslapt.

 

Om de behandeling af te sluiten worden er blokkades opgeheven door middel van cupping. Dit heeft een bevorderende werking op spieren, doorbloeding, afvalstoffen verwijderen en bindweefsel los maken. Deze behandeling is zeer geschikt voor cellulite vermindering.

 

Deze behandeling komt het meeste tot zijn recht in een kuur van 7 behandelingen gedurende 7 weken en na de kuurbehandeling een touch-up van 1 behandeling per 8 weken.

 

Er is geen behandeling mogelijk als u diabetes, protheses of stalen implantaten heeft.

Ladies only

online afspraak maken