Bel voor een afspraak 0624712315

 

Behandelingen

Lichaamsbehandeling

 

Een lichaamsbehandeling werkt ontspannend, reinigt de huid en zorgt voor een betere  bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Er zijn verschillende behandelingen die elk een ander doel hebben. Dit wordt aangepast op de vraag van uw huid.

 

De anti age behandeling wordt ingezet bij een rijpere huid. Dit om de huid te verstevigen, ouderdomsvlekjes te verminderen en de huid weer te laten stralen. Na deze behandeling zal de huid weer de egale teint terug hebben en er gladder en frisser uitzien.

 

Een algenpakking werkt afslankend en ontgiftend.

De pakking zet de stofwisseling en bloedcirculatie aan het werk en activeert de afvoer van afvalstoffen en de afbraak van onderhuids vet. Er worden tevens mineralen aan de huid toegevoegd. De algen bevorderen de lymfedrainage, waardoor ze cellulitis helpen te bestrijden. Ideaal dus om uw huid diep te reinigen en te verstevigen.

 

Een aromatische zuiveringsbehandeling zorgt voor ontspanning en bloedcirculatie.

De combinatie van de therapeutische warmte en de diepte werking van de aromatische oliën resulteert in een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

 

Het resultaat is onmiskenbaar. Een zeer zachte huid, ontspannen geest, verbeterde bloedcirculatie en vermindering van spanning in de spieren.

 

Deze behandelingen worden uitgevoerd op de rug of bovenbenen en billen.

Ladies only

online afspraak maken