Bel voor een afspraak 0624712315

 

Behandelingen

Tanden bleken non-peroxide

 

Onze behandeling bestaat uit het bleken van de tanden zonder waterstofperoxide. De voordelen hiervan zijn dat hardnekkige tandverkleuringen verdwijnen binnen 1 behandeling. Er zijn geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden.

De behandeling bestaat uit 3 sessies van 20 minuten achter elkaar. Hierbij worden 2  verschillende gels gebruikt, waarvan 1 gel met kokosextracten voor extra whitening. De touch-up bestaat uit 1 behandeling van 25 minuten die binnen 4 weken na de eerste behandeling plaats zal vinden voor een optimaal resultaat.

Wij adviseren u om aan het einde van de behandelingen producten te bestellen die het bereikte resultaat ondersteunen.
 
Na de behandeling mag er 3 uur niets genuttigd worden, behalve water zonder koolzuur.
Na deze periode mag er tot 24 uur na de behandeling niet gerookt worden en mogen geen kleurstofhoudende producten genuttigd worden, zoals rode wijn, koffie/thee, cola, e.d.

 

Waarschuwing: de peroxide is ongeschikt bij aften in de mond en/of op het tandvlees. Dit omdat er met natriumbicarbonaat wordt gewerkt. Deze zoutoplossing kan in dit geval blaasjes en blaren veroorzaken.
De bleekgel ‘pakt’ alleen op natuurlijke tanden. Bleken op kronen, facings e.d. zal geen effect hebben.


Deze behandeling is niet schadelijk voor uw tanden, dus u kunt om het resultaat optimaal te houden, altijd na een bepaalde periode terug komen voor een herhaal behandeling.

Ladies only

online afspraak maken